Luminaţi-vă!

Trebuie să ne păstrăm echilibrul spiritual şi să continuăm să ne rugăm. Amintiţi-vă, ceea ce noi nu putem face, Dumnezeu cu siguranţă poate. El este un Dumnezeu al justiţiei, orice s-ar întâmpla, va avea grijă de toate.
Gândiţi-vă: Dumnezeu a creat întregul Univers şi a strigat pentru noi. Nu vă imaginaţi că El e doar plin de mânie când greşim, nu mai spuneţi „de ce, Doamne, numai eu? De ce mi se întâmplă numai mie?” Nu e aşa. El este, de asemenea, blând şi plin de compasiune. Chiar îi pasă. El înţelege. Când inimile noastre suferă, inima Lui suferă. Nu este acest lucru încurajator? Avem pe cineva care plânge cu noi şi pentru noi.
Această lume este într-adevăr o lume întunecată, căzută, dar putem pune credinţa în Domnul pentru că El ne va da putere şi înţelepciune. Eu cred că în vremurile grele, oamenii se aproprie şi mai mult de Dumnezeu. Munca ne face să ne construim caracterul.
Sper ca toţi să preţuiască fiecare secundă a vieţii lor, pentru că nu vei trăi pentru totdeauna aici. Dacă astăzi s-ar încheia dintr-o dată viaţa noastră pe pământ, petrecând-o fără rost? Ce se întâmplă dacă în această zi ai bârfit, sau i-ai judecat pe alţii? Puteţi construi o avere astfel încât să puteţi trăi mai confortabil în viitor, dar ce veţi obţine de fapt? Veţi fi în acest fel fericiţi? Încercaţi să realizaţi ceea ce contează cu adevărat.
Eu, încet, încet, învăţ să nu trăiesc numai pentru mine. Credeţi-mă, poate să fie foarte greu, pentru că sunt o persoană egoistă. Dar inima nu mi-e împietrită, deci, pot s-o fac.
Nu renunţaţi nici voi. Păstraţi-vă credinţa. O rugăciune este ca o lumânare. Veţi crede că nu sunteţi capabili să aprindeţi prea multe, dar tot ce trebuie să faceţi este să aprindeţi una singură şi aceasta va face cât o mie.c

Luminaţi-vă sufletul, mintea şi trupul!

Anunțuri

  1. 🙂 Frumos! După ce am citit acest articol, vreau să te întreb dacă ai citit „Baraca” de Wm. Paul Young. Dacă nu ai citit-o, cred că îți va plăcea și ți-o recomand. Dacă nu o găsești în librării, o poți comanda pe site-ul editurii (pare-mi-se că este editura Kerigma). Enjoy! 🙂

    Apreciază

  2. Bine spus, Dumnezeu este creatorul Universului si trebuie individual sa avem o relatie cu aceasta energie inteligenta.Dogmele religioase milenare au creat sarlatani care te convinge caci are favoruri si relatii cu Dumnezeu si trebuie sa te duci la iel ca sa te stoarca de bani.Ca atare Dumnezeu nu are nevoie de bani si averi deoarece nu mai exista logica pentru cei care gindesc si sint la un nivel mai ridicat decit turmele care stau la rind pentru Altar.

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s