Zile de vacanţă(3) -Grădina Botanică-

Mişcările acestea, ca nişte pulsaţii mai puternice în unele zile, nu duc nicăieri. Pentru că în lumea aceasta, pasiunea nu este de ajuns, iar in mine abia dacă au mai ramas câteva urme ca într-o ciocolată care poate conţine urme de alune. Sunt, prin urmare, un om care poate conţine urme de pasiune. Nu cred în noroc. Cred doar în coincidenţe şi în întâmplări cu ridicări din sprâncene. Aşa că lumea mea, o lume care s-ar fi putut împărţi între scenarii şi cadre de film, se împarte astăzi între prăjiturele, cărţi, câţiva prieteni şi, ca o regulă nescrisă, câţiva oameni noi în fiecare lună.

Şi până la urmă nu se vrea a fi un post de căzut pe gânduri. E soare şi azi trebuie să facem lucruri frumoase. Şi poate să încercăm să fim mai buni. Şi zâmbitori.

Picture 1077

Picture 1164

Picture 1178

Picture 1159

Picture 1203

Picture 1158

Picture 1217

Picture 1222

Picture 1212

Picture 1190

Picture 1191

Picture 1187

Picture 1155

Picture 1153

Picture 1173

Picture 1188

Picture 1202

Picture 1162

Anunțuri

  1. Doamne ce putere ai sa para totul atat de frumos! Chiar si Bucurestiul (nu-mi place deloc Bucurestiul, pentru ca e aglomerat) e frumos prin ochii tai! Apropo, vezi taradininimamea.ro; un proiect realizat de Petrea Ciortan (il gasesti pe facebook). Un proiect in care se vrea promovarea partilor frumoase ale Romaniei si promovarea iubirii pure. Uita-te si daca vrei sa colaborezi cu el, ia contact. Ce ai de pierdut?! Sa inchei in stil Petrea: iti doresc numai iubire, prea iubitoare de iubire!

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s